top of page

Hva må du vite hvis du vil beskytte BMW-bilens lakken?

bmweelectric

I dag leverer BMW et bredt utvalg av elektriske kjøretøy. Denne erfarne bilprodusenten har opparbeidet seg en av de mest respekterte merkene og har sine egne, spesielle "førere". De som velger denne bilen, legger virkelig vekt på eksteriørdesignet og både indre komfort og kraft.

Imidlertid har nesten alle bilprodusenter i de siste årene måttet redusere utslippene sine og velge en karbonnøytral forretningsmodell. Derfor justeres også lakk kvaliteten. Dette resulterer i en mykere, mer følsom overflate som er mer i tråd med den fysiske slitasjen på lakken.

PPF Fole bmw iX

Hvilke løsninger har du?

Du har faktisk ganske mange alternativer å velge mellom. Spørsmålet du bør stille deg er: Hvor mye elsker og bryr jeg meg om bilen min?

Men la oss også beskrive de fem mest populære alternativene for å beskytte BMW lakk:

VOKS

Tradisjonell bilvoks har begrensninger:
1. Den gir begrenset beskyttelse mot fysisk skade, noe som gjør at bilen din er sårbar for riper og skader.
2. Resultatene er kortvarige, med voks som mister glansen raskt, noe som krever hyppig påføring.
3. Å stadig måtte påføre voks på bilen kan bli en tidkrevende oppgave.
4. Kvalitetsvoks kommer ofte med en høy pris, noe som gjør bilpleie til en kostbar affære.

voks dårlg for bilens lakk

Vår vurdering:

Styrke: 1 av 10

Lang levetid: 2 av 10

Kostnad: 4 av 10

KERAMISK FORSEGLING

1. Langvarig beskyttelse: Keramisk lakkselging gir holdbar beskyttelse for kjøretøyets lakk, og hjelper det med å tåle tøffe miljøfaktorer som UV-stråler, oksidasjon og forurensninger.

2. Forbedret glans og glød: Den gir en imponerende, høyglans finish som får bilen din til å se ut som ny og opprettholder utseendet i lang tid.

3. Enkel rengjøring: Keramiske belegg gjør rengjøring til en lek, da skitt og smuss har vanskelig for å feste seg til overflaten. Dette resulterer i mindre hyppig vask og enklere vedlikehold.

4. Innledende kostnader: En av de viktigste ulempene er de relativt høye innledende kostnadene ved keramisk lakkforsegling, som kan være dyrere enn tradisjonelle voks- eller forseglingsprodukter.

5. Begrenset beskyttelse mot fysiske påvirkninger: Keramiske belegg gir ikke betydelig beskyttelse mot fysiske påvirkninger på veien, som riper og skader, som fortsatt kan påvirke kjøretøyets lakk.

keramisk lakkbeskyttels for bmw

Vår vurdering:

Styrke: 5 av 10

Lang levetid: 7 av 10

Kostnad: 5 av 10

Gjør absolutt ingenting og forvent at bilens lakk er uslåelig

For å gjøre lesingen morsommere, har du alltid muligheten til å gjøre ingenting! Bare håp på at lakken din er noe annerledes og spesiell, utilgjengelig. Eller enkelt og greit vask bilen din jevnlig og forvent at du ikke får riper og swirls etter hver vask. Vi må skuffe deg; bilens lakk vil ikke være så magisk som du kanskje tror. Den vil bli slitt raskere enn du kunne forvente.

MantasWrapNoProtection

Vår vurdering:

Styrke: 0 av 10

Lang levetid: 10 av 10

Kostnad: 0 av 10

Beskytteses film for bilens front -  utvided

Med Full FrontPakke går vi ekstra langt for å beskytte din bils lakk fra alle vinkler. Vi montere lakksbeskyttelsesfilm ikke bare på hele fronten, men også på de nedre sidene av bilen din og bakhjulsbueområdene. Denne omfattende dekningen sikrer at bilen din er skjermet mot fysiske påvirkninger, og forhindrer riper og skader som kan ødelegge bilens utseende.

Det som gjør vår Frontpakke enda mer imponerende, er teknologien for selvreparerende film. Små riper forsvinner som ved et trylleslag, og etterlater bilen din i upåklagelig stand. I tillegg er vår lakksbeskyttelsesfilm forhåndsbelagt med keramisk forsegling, som gir en varig høyglans som får bilen din til å se ut som ny i opptil 12 år.

For resten av bilens lakk, bør du vurdere vår keramiske forseglingsløsning, som supplerer beskyttelsen som tilbys av frontpakken og sikrer at bilen din ser sitt beste ut i årene som kommer.

Frontbeskyttelse PPF BMW

Vår vurdering:

Styrke: 7 av 10

Lang levetid: 10 av 10

Kostnad: 7 av 10

Full foliering med beskyttelses folie (PPF)

Full Bil Lakksbeskyttelse er høydepunktet av bil beskyttelse, og tilbyr omfattende dekning som ikke etterlater en eneste tomme av kjøretøyets eksteriør sårbar. Denne ekstraordinære løsningen går utover tradisjonelle beskyttelsestiltak og sikrer at bilen din er skjermet mot de tøffeste og mulige skader.

Med vår Full Bil pakke dekker vi hele kjøretøyet ditt med avansert lakksbeskyttelsesfilm. Dette inkluderer ikke bare fronten, sidene og bakparten, men hver overflate som fortjener beskyttelse. Du trenger ikke lenger bekymre deg for veistøv, steinsprut eller mindre riper som kan påvirke bilens ubesmittede finish.

Det som virkelig setter vår lakksbeskyttelse fra annen alternativene, er dens teknologi for selvreparerende film. De irriterende små ripene forsvinner og etterlater bilen din i en plettfri tilstand. Og for å få bilen din til å skinne mer og lengre, kommer foliien forhåndsbehandlet med keramisk forsegling. Din bil vil beholde en høyglans, showroom-verdig utseende i årene som kommer.

Med en alt-i-ett-løsning med Full Lakksbeskyttelse til BMW, du trenger ikke tenke på separate behandlinger eller flere produkter. Dette er det ultimate valget for total kjøretøybeskyttelse, og sikrer at bilen din forblir et blikkfang på veien.

Full lakkbeskyttelse PPF BMW

Vår vurdering:

Styrke: 9 av 10

Lang levetid: 10 av 10

Kostnad: 9 av 10

Nå som du vet alt, hva skjer videre?

Nå som du har oppdatert kunnskapen din om hvordan hver av alternativene fungerer, må du virkelig bestemme hvor mye beskyttelse du ønsker.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du ønsker å motta et skreddersydd tilbud. Kanskje hvis du er snill og spør, vil vi gi deg en flott pakkeavtale!

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss eller lære mer om MantasWrap, klikk på knappen nedenfor:

bottom of page