top of page

TJENESTER

PROTECT | ENHANCE | CUSTOMISE 

mantaswrap-teslappf.jpg

PAINT PROTECTION FILM

Paint Protection er et transparent lag av film/folie som reparerer seg selv når den får en små ripe. Filmen er motstandsdyktig når det gjelder sprekker, misfarging og flekker, og er praktisk talt usynlig for det blotte øyet. Beskytter bilen din mot steinsprut, veismuss og sand - året rundt. Leveres med en opp til 12-års garanti mot sprekker, bobler eller misfarging.

HELFOLIERING

Fargefoliering er den raskeste, enkleste og rimeligste måten å tilpasse fargen og stilen på kjøretøyet ditt. Vi tilbyr hundrevis av farger / teksturalternativer og enhver kombinasjon av vinyl og/eller grafisk design du kan forestille deg.

 

Foliering kan tilpasses med hvilken som helst kombinasjon av folie eller grafisk design du kan drømme om, og kan eksempelvis inkludere striper, dekaler og andre deler som speil, tak, spoiler og m.m.

13.jpg
CSL-min.jpg

CERAMIC COATING

Ceramic coating gir lakken en helt magisk glans, dybde, ekstreme vann og smussavvisende egenskaper, UV-beskyttelse og som alle andre keramisk lakkforseglinger har den selvrensende egenskaper. Selvrensende egenskaper betyr at bilen ikke på langt nær vil bli like skitten som en ubehandlet bil. Det på grunn av at den glatte overflaten forseglingen gir. Renholdet av den forseglede bilen blir langt enklere enn tidligere. Kombinert med PPF folie det kan bli en ultimate beskyttelses pakke til din bil.

203303794_206550141350675_1749637045348933594_n.jpg

ENHANCE

Snart...

bottom of page