top of page
DSC02916.JPG

SPA TJENESTER

BILVASK FOR FOLIERTE OG

KERAMISK BEHANDLEDE BILER 

OM SERVICE

BIL SPA by MantasWrap
Online booking! Du bestemmer tid!

I vår bedrift oppdaget vi et problem med vanlige bilvaskhaller: de tar ofte ikke nødvendig hensyn når de vasker folierte biler. Derfor har vi bestemt oss for å lansere en dedikert tjeneste for både våre eksisterende kunder og nye kunder som eier folierte biler.

Med vår spesialiserte tjeneste kan du være trygg på at din folierte bil vil bli behandlet med største forsiktighet og oppmerksomhet på detaljer. Vårt team har ekspertise og kunnskap til å vaske og vedlikeholde folierte biler på riktig måte, ved bruk av kun de beste produktene og utstyret.

Hvis du eier en foliert bil, ikke stol på bare hvilken som helst bilvask. Velg vår dedikerte tjeneste og opplev forskjellen.

 

Vi tilbyr en rekke tjenester, inkludert utvendig vask, polering og detaljering, samt interiørrengjøring og vedlikehold.

Det er viktig å vedlikeholde bilen din regelmessig for å sikre at den holder seg i god stand og yter bra på veien. Regelmessig vask og detaljering holder ikke bare bilen din flott å se på, men det hjelper også med å beskytte lakk og folie mot skader forårsaket av skitt, rusk og andre miljøfaktorer. 

Vi bruker kun profesjonelt utstyr og produkter av høy kvalitet for å sikre de beste resultatene for kjøretøyet ditt. Vårt team av eksperter legger merke til hver minste detalj, fra felgene til dashbordet, for å gi en grundig og fullstendig rengjørings- og vedlikeholdstjeneste.

Spar opptil 35% med årlige abonnementer!
Månedlige abonnementer kan velges

Bilvask Abonnement "SILVER"
Bilvask Abonnement "BRONZE"
Bilvask Abonnement "GOLD"
bottom of page