top of page

LAKKBESKYTTELSE

GJENNOMSIKTIG PPF FOLIE

Lakkbeskyttelses folie for luksus premium biler i Oslo hos MantasWrap AS

PAINT PROTECTION FILM

Paint Protection er et transparent lag av film/folie som reparerer seg når den får en små ripe. Folien er motstandsdyktig når det gjelder sprekker, misfarging og flekker, og er praktisk talt usynlig for det blotte øyet. Den beskytter bilen din mot steinsprut, veismuss og sand - året rundt. Leveres med en opp til 12-års garanti mot sprekker, bobler eller misfarging.
 

Hva er steinsprutfolie?

Steinsprutfolie brukes for å beskytte bilen mot steinsprut og riper. Det har blitt brukt av kjente bilprodusenter som Porsche for premium biler. Nå er det viktig å vurdere steinsprutbeskyttelse ved kjøp av nytt kjøretøy. Moderne teknologi gjør det mulig å bruke folien på hele eller deler av bilen.

MantasWrap AS tilbyr lakkbeskyttelse med PPF-folie, som beskytter lakken mot skader fra steinsprut og riper på lang sikt. Produsenter dekker noen ganger deler av bilen med en enkel PVC-film før levering, vanligvis rundt hjulbuer, kanaler og terskler.

Vi bruker høykvalitets beskyttelsesfolie som har spesielle egenskaper som selvrensende og selvreparerende effekt. Dette skiller den fra fabrikkmontert folie. En bieffekt er at folien gir bilen en sterk glans og økt holdbarhet.

PPF Lakkbeskyttelse for Porsche biler i Oslo MantasWrap AS
Gjennomsiktig PPF Folie på mest utsatte steder for alle biler

Med profesjonell montering av PPF-folie kan lakken på kjøretøyet beskyttes mot riper, steinsprut og annen slitasje fra miljøet. Vi tilbyr PPF-folie i forskjellige varianter, inkludert krystallklar, semi-matt, hel-matt og farget.

Kostnader og tidsbruk

Kostnadene for PPF avhenger av størrelsen på de delene som skal dekkes og typen folie som brukes. Jo flere deler som beskyttes med folie, desto høyere blir kostnadene og tiden det tar.

Selvreparerende effekt

Moderne PPF-folie har en selvreparerende overflate som kan fjerne mindre riper og steinsprut ved en overflatetemperatur på 33 grader Celsius. Dette betyr at du kan parkere kjøretøyet i solen og vente på at prosessen skal starte. Folien også leveres med ferdig behandlet keramisk topp overflate.

Beskyttelsesområder

Etter montering av PPF-folie er det ikke lenger nødvendig med tidkrevende lakkpolering eller andre beskyttelsesprodukter. Vi tilbyr ulike beskyttelsespakker som kan dekke hele fronten av kjøretøyet eller hele bilen.

Reparasjon ved skade

Hvis PPF-folien blir skadet, er reparasjonsprosessen mye enklere enn lakkering av kjøretøyet. Folien er også forsikret når den er meldt inn til kaskoforsikringen.

Holdbarheten

Vi bruker kun markedets beste PPF-folie, som ProFilm og LLumar, som gir 7-12 års garanti avhengig av folietypen.

 

Kontakt oss nå for mer informasjon og individuell rådgivning basert på kjøretøyets behov.

Utvalg av beskyttelses tjenester til bil
mestverdi-01.png

FRONTPAKKE

Frontpakke er mest populær beskyttelse måte for alle

biler. Pakke inneholder mest utsatte steder bilen har slitasje på. Passer også for de som kjører i bane.
 

Frontpakke inneholder:

 • Panser

 • Frontfanger

 • Forskjermer

 • Kanaler

 • Hjulbua bak

 • A-stolpe, speilhus

 • Innlastingssone

Lakkbeskyttelses tjenester i Oslo område MantasWrap AS
premiumvalg-01.png

FULLBIL

En PREMIUM valg for de som ønsker sove godt.

Vår beskyttelses folie montert på alle lakkert delene. Hele bilen er beskyttet og vedlikeholdt i topp stand hele tiden. I tillegg folie kan behandles med keramisk forsegling for enda bedre vask egenskaper og dybde i glans.

Lakkbeskyttelse for hele bilen inneholder:

 • 10 trinns eksklusiv utvendig vask

 • Beskyttelses folie på hele bilen (kun lakk)

 • 5 års garanti for arbeid*

 • 12 års garanti for material

 • Gratis etterkontroll 

Beskyttelse for hjulbua område til bil

MEST utsatte

For de som har lit mindre budsjett men ønsker bare beskytte viktig steder. Denne pakke kan kombineres som du vil. Vi anbefaler keramisk forsegling på resten av lakk for å unngå forskjell i glans av lakk.

Mest populær steder med denne pakke:

 • Kanaler

 • Hjulbua

 • Lykter

 • Innstegslister

 • Dørcups

 • Dørkant

 • Topplist på bakfanger

 • m.m

INTERIØR

Mange nye biler har blank interiør og er veldig sensitive til å få små riper på overflate. Vi har designet interiør beskyttelse pakker for de fleste biler i Norge.

Du kan velge selv hvilke steder du ønsker å beskytte. 

 

Vi bruker mest avansert folie som reparerer seg selv i romtemperatur. Ripe på folie skal reparere seg selv i noen sekunder. 

 

Alle folierte delene er montert uten kniv i bruk. Vi produserer ferdig kuttet folie i huset vår.
 

Interiør beskyttelse med gjennomsiktig folie mot riper
Lamborghini beskyttelse mot riper, steinsprutskader
BMW Lakkbeskyttelse med PPF folie i Oslo / Asker / Drammen
Audi Lakkbeskyttelse med PPF folie i Oslo / Asker / Drammen MantasWrap AS
0009054_halo.jpeg
0009054_halo.jpeg

KERAMISK FORSEGLING

Coating til folierte biler. Den utfyller og forbedrer egenskapene på PPF/Paint Protection Film og vinyl. Den gir god UV-beskyttelse og hindrer falming, samtidig som den bidrar til svært gode vann- og smussavprellende egenskaper. Bilen blir enklere å holde ren og folien holder seg blank og klar! Kombinert med PPF folie kan det bli den ultimate beskyttelses pakken til bilen din.

VÅRT ARBEID

bottom of page