LAKKBESKYTTELSE

GJENNOMSIKTIG PPF FOLIE

jeskoppf.jpg

PAINT PROTECTION FILM

Paint Protection er et transparent lag av film/folie som reparerer seg når den får en små ripe. Folien er motstandsdyktig når det gjelder sprekker, misfarging og flekker, og er praktisk talt usynlig for det blotte øyet. Den beskytter bilen din mot steinsprut, veismuss og sand - året rundt. Leveres med en opp til 12-års garanti mot sprekker, bobler eller misfarging.
 

Hva er steinsprutfolie?
Den mest kjente produsenten som allerede brukt steinsprutbeskyttelsesfilm til biler, var Porsche 911-modeller og kun premium segment biler. Siden den gang har temaet steinsprutbeskyttelse spilt en stor rolle og bør alltid vurderes ved kjøp av nytt kjøretøy. Dagens kvalitet og teknikker på våre beskyttelsesfolie gjør at vi kan utføre beskyttelsesfolien både som en del-film og som en hel-film.

Lakkbeskyttelse hos MantasWrap AS

Lakkbeskytelsesfolie, også kjent som PPF, beskytter lakken på kjøretøyet ditt mot irriterende skader forårsaket av steinsprut eller riper på lang sikt.

 

Fra produsentens side er mest av kjøretøyet noen ganger dekket med en enkel PVC-film før levering. Vanligvis er dette områder rundt hjulbuer, kanaler og terskler, for eksempel Porsche/Tesla/Audi ppf.

 

Produktene vi bruker er høykvalitets beskyttelsesfolie. Disse kjennetegnes ved sine spesielle egenskaper som selvrensende og selvreparerende effekt og skiller seg dermed betydelig ut fra fabrikkmontert folie. En stor bieffekt av vår ppf folie er den enorme glansgraden og holdbarhet.

DSC01379.JPG
DSC01120.JPG

Med en profesjonelt montert ppf kan lakken beskyttes mot riper, steinsprut og mange andre miljøpåvirkninger. PPF folie vi bruker er tilgjengelig i forskjellige versjoner. Vi tilbyr ppf i krystallklar, semi-matt, hell-matt eller, pigmentert/farget ppf.

 

Kostnader og tidsbruk

Kostnaden for PPF avhenger av størrelsen på komponentene som skal folieres og folien som brukes. Jo flere komponenter som skal beskyttes med filmen, desto høyere blir kostnadene og tiden det tar. Vi tilbyr ulike lakkbeskyttelse med ulike bruksområder. 

 

Selvreparerende effekt

De moderne ppf folie vi bruker har en selvreparerrende overflate mot riper. Avhengig av type, ppf folie begynner denne "selvreparerende prosessen" ved en overflatetemperatur på 33 grader Celsius. For deg betyr dette at du ganske enkelt kan parkere kjøretøyet under åpen himmel når solen skinner og vente på at selvreparering starter. Både steinsprut og mindre riper kan forsvinne igjen gjennom den prosessen.

 

Tidkrevende polering av lakk og annen beskyttelses produkter er ikke lenger nødvendig etter profesjonell foliering.

 

Beskyttelsesområder:

For å unngå skader under kjøring, er det lurt å dekke hele fronten av kjøretøyet med en ppf folie. Vår klassiske frontpakke inkluderer foliering av: frontfanger, forskjermer, panser osv. Etter foliering er disse komponentene da optimalt beskyttet mot steinsprutskader og riper.

 

For å unngå riper og steinsprutskader på hele bilen, anbefaler vi en full ppf pakke. Originallakken på hele kjøretøyet er optimalt og bærekraftig beskyttet. Selvsagt kan også mindre områder, som lasteterskel, dørterskel, LCD kan folieres med ppf folie.

 

Reparasjon ved skade:

Ved skade på ppf folie er innsatsen som kreves for å reparere den betydelig mindre enn ved lakkering av kjøretøyet. Den skadede folie kan fjernes. Etter at du har meldt folieringen til din kaskoforsikring, er folien også forsikret. 

 

Holdbarheten til våre PPF folie:

Produsentene sikrer - avhengig av pleie og bruk av kjøretøyet, filmens lange holdbarhet, limfri fjerning, garanti mot misfarging, sprekking,. Avhengig av filmen gir produsenten deg 7-12års garanti. Vi bruker kun verdens beste folier som ProFilm og LLumar. Ikke som andre merker, vår folie kan kjøpes kun fra sertifisert leverandører og er tilgjengelig kun for sertifisert montører som oss.

 

Kontakt oss nå for mer informasjon og la oss gi deg råd individuelt basert på kjøretøyets parametere.

TaycanPPFfront.jpg
mestverdi-01.png

FRONTPAKKE

Frontpakke er mest populær beskyttelse måte for alle

biler. Pakke inneholder mest utsatte steder bilen har slitasje på. Passer også for de som kjører i bane.
 

Frontpakke inneholder:

 • Panser

 • Frontfanger

 • Forskjermer

 • Kanaler

 • Hjulbua bak

 • A-stolpe, speilhus

 • Innlastingssone

TaycanPPFfullpsd copy.jpg
premiumvalg-01.png

FULLBIL

En PREMIUM valg for de som ønsker sove godt.

Vår beskyttelses folie montert på alle lakkert delene. Hele bilen er beskyttet og vedlikeholdt i topp stand hele tiden. I tillegg folie kan behandles med keramisk forsegling for enda bedre vask egenskaper og dybde i glans.

Lakkbeskyttelse for hele bilen inneholder:

 • 10 trinns eksklusiv utvendig vask

 • Beskyttelses folie på hele bilen (kun lakk)

 • 5 års garanti for arbeid*

 • 12 års garanti for material

 • Gratis etterkontroll 

TaycanPPFexposed copy.jpg

MEST utsatte

For de som har lit mindre budsjett men ønsker bare beskytte viktig steder. Denne pakke kan kombineres som du vil. Vi anbefaler keramisk forsegling på resten av lakk for å unngå forskjell i glans av lakk.

Mest populær steder med denne pakke:

 • Kanaler

 • Hjulbua

 • Lykter

 • Innstegslister

 • Dørcups

 • Dørkant

 • Topplist på bakfanger

 • m.m

INTERIØR

Mange nye biler har blank interiør og er veldig sensitive til å få små riper på overflate. Vi har designet interiør beskyttelse pakker for de fleste biler i Norge.

Du kan velge selv hvilke steder du ønsker å beskytte. 

 

Vi bruker mest avansert folie som reparerer seg selv i romtemperatur. Ripe på folie skal reparere seg selv i noen sekunder. 

 

Alle folierte delene er montert uten kniv i bruk. Vi produserer ferdig kuttet folie i huset vår.
 

IMG_0261.jpg
Screenshot 2021-11-13 at 17.43.46.jpg
Screenshot 2021-11-13 at 17.54.09.jpg
0009054_halo.jpeg
0009054_halo.jpeg

KERAMISK FORSEGLING

Coating til folierte biler. Den utfyller og forbedrer egenskapene på PPF/Paint Protection Film og vinyl. Den gir god UV-beskyttelse og hindrer falming, samtidig som den bidrar til svært gode vann- og smussavprellende egenskaper. Bilen blir enklere å holde ren og folien holder seg blank og klar! Kombinert med PPF folie kan det bli den ultimate beskyttelses pakken til bilen din.

VÅRT ARBEID

203303794_206550141350675_1749637045348933594_n.jpg

ENHANCE

Snart...