top of page

HELFOLIERING

DSC02154.JPG

Full helfoliering, også kjent som fargefoliering, er ikke bare et billig alternativ til klassisk kjøretøylakk, men også en kreativ måte å realisere ønsket farge eller et spesifikt design på kjøretøyet.

Kort om fargefolie

I dag finnes det et nesten uendelig antall farger og fargenyanser fra ulike folieprodusenter. Vi tilbyr deg dine ønskede foliefarger i matt, satin, blank, med metallisk effekt eller til og med iriserende - akkurat som du vil ha det. På grunn av våre meget gode erfaringer stoler vi spesielt på produktene fra produsentene Avery, PWF, 3M, Oracal.

DSC01042.JPG
DSC00997.jpg
PWF-Logo-2.png
averydennison-white-01.png
3M-whjte-01.png
DSC01022.JPG
DSC00913.jpg

Fjerning og beskyttelse

Beskytter farge folie mot riper?

Den klassiske fargede foliering er designet for å oppnå ønsket fargeendring på kjøretøyet ditt og kan ikke beskytte lakken på grunn av dens lave tykkelse. En beskyttelsesmekanisme, sammenlignbar med ppf folie gis kun i begrenset grad med en farget film. For å beskytte kjøretøyets lakk anbefaler vi en lakkbeskyttelsesfilm. Denne spesialdesignede folien kan selvfølgelig også folieres over en farget folie, slik at ikke bare lakken men også folien beskyttes deretter.

Fjerning av folien

Hvis den folie ble montert på bilens lakk, som var i perfekt stand, kan filmen fjernes lett etter mange år. Foliene vi bruker er uten unntak fra premium-serien og er av ekstremt høy kvalitet. Vi gir deg gjerne råd på stedet før folieringen og sjekker med deg tilstanden til lakken.

 

Hvis bilen din er involvert i en ulykke, er det ikke alltid nødvendig å lakkere på nytt. Hvis bare folien ble skadet, folie kan skiftes ut og folieres på nytt. Ta gjerne kontakt så gir vi deg et prisoversikt for reparasjon. Vanligvis forsikring din skal dekke mest av kostnader.

 

Stol på vår mange års erfaring, sertifisert montering og be om ditt individuelle tilbud på din bilfoliering i dag!

DSC02014-forweb.jpg
Avery_specialist_installer_2_Logo.png
PWF-Certified Trans.png
3M Endorsed vector-black.png
bottom of page