top of page

HELFOLIERING
AV BIL

Helfoliering av bil i Oslo / Asker / Sandvika / Fornebu / Drammen

Helfoliering, også kalt fargefoliering, er ikke bare billigere enn vanlig lakkering, men også en kreativ måte å få ønsket farge eller design på kjøretøyet.

Fargefolie i korte trekk

Det finnes et utall av farger og nyanser fra forskjellige folieprodusenter i dag. Vi tilbyr matt, satin, blank, metallisk effekt eller iriserende folier i akkurat den fargen du ønsker. Vi har stor erfaring og bruker produkter fra pålitelige produsenter som Avery, PWF, 3M og Oracal.

Farger for helfoliering utvalg Oslo MantasWrap AS
Helfoliering av Mercedes Benz med folie Oslo MantasWrap AS
PWF-Logo-2.png
averydennison-white-01.png
3M-whjte-01.png
Audi eTron Foliering i Oslo MantasWrap AS
Tesla Foliering Oslo / Asker / Bærum / Sandvika / Drammen / Lillestrøm

Fjerning og beskyttelse

Beskytter fargefolie mot riper?

En klassisk fargefoliering er en billig måte å endre fargen på kjøretøyet ditt, men den gir ikke lakkbeskyttelse på grunn av sin tynne tykkelse. En farget film kan gi begrenset beskyttelse, men for å beskytte lakk anbefales en spesiell lakkbeskyttelsesfilm. Denne kan også folieres over en farget folie for å gi beskyttelse til både lakk og folie.

Fjerning av folien

Hvis folien ble montert på en perfekt lakk, kan den enkelt fjernes etter mange år. Vi bruker alltid premium folie av høy kvalitet, og vil gjerne sjekke tilstanden til lakken før vi folierer. Hvis bilen din er involvert i en ulykke, kan bare folien skiftes ut og folieres på nytt i stedet for å lakke på nytt. Ta gjerne kontakt for et prisoverslag for reparasjon, og vanligvis vil forsikringen din dekke mesteparten av kostnadene.

Stol på vår mangeårige erfaring og sertifiserte montering, og be om et tilbud for din bilfoliering i dag!

DSC03795.JPG
Avery_specialist_installer_2_Logo.png
PWF-Certified Trans.png
3M Endorsed vector-black.png
bottom of page