top of page
Tesla fargefoliering i Oslo
Tesla fargefoliering i Oslo
Tesla Model 3 Helfoliering av bil med fargetfolie

FARGEFOLIERING TIL TESLA MODEL 3

Løft kjøretøyets stilkarakter med våre imponerende fargeendring!

Lei av å smelte inn i mengden? Våre produkter er din billett til å skille seg ut. Enten du ønsker en elegant matt finish, en slående metallisk glans eller en unik tilpasset design, har vi den perfekte pakken for å få kjøretøyet ditt til å skinne.

Men det handler ikke bare om utseendet - det handler om beskyttelse. Våre produkter beskytter bilens lakk mot vær og vind, bevarer verdien og gir den et friskt, oppsiktsvekkende utseende.

Bli med i rekkene av bilentusiaster som allerede har byttet til våre fargeendringsfolier. Oppgrader kjøretøyet ditt i dag og gjør en uttalelse på veien. Utskille kjøretøyets sanne potensiale med MantasWrap AS. Din reise mot bilens fremragende begynner her.


Les mer om fargeendringsfoliie

Intense Matt Sandstorm PWF foliert Tesla Model Y
PWF Olea Green folie på Tesla Model Y i Oslo
Foliering av Tesla Model 3 i farget folie fra PWF, AveryDennison, 3M i Oslo / Sandvika / Asker / Drammen MantasWrap AS

BESKRIVELSE

Oppdag vår fantastiske fargeendringsvinyl for Tesla Model 3! Med denne tjenesten gir vi deg muligheten til å gi bilen din et helt nytt utseende, med et bredt spekter av utallige farger, forskjellige overflater og teksturer å velge mellom.

Vår fargeendringsvinyl er ikke bare en estetisk oppgradering; den beskytter også bilens lakk mot vanlige skader som små riper og steinsprut, samtidig som den bevarer fargen mot falming over tid.

Det beste med dette produktet er at reparasjoner er enkle og raske, og det krever ikke kostbar omlakkering. Så hvorfor vente? Gi din Tesla Model 3 din personlige signatur i dag med vår fargeendringsvinyl og nyt et unikt utseende som bevarer verdien på din kjære bil. Bestill nå og få mest mulig ut av ditt kjøretøy!

Hopp til neste seksjon for å se hva vi har å tilby.

Ansvarsfraskrivelse: Fargeendringsvinyl er ikke en ppf-fiilm og kan ikke sammenlignes med det. Den beskytter imidlertid fortsatt bilens lakk, men har ikke egenskaper som selvhealing, beskyttelse mot sterke påvirkninger og veidebris. Vi har også "farge-ppf" i et begrenset fargeutvalg. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon individuelt.


* Hydrofobisk lag - Filmen har ingen keramisk behandlet overflate. Behandles manuelt etter ønske.
* 5 års produsentgaranti / 5 års arbeidsgaranti."

Etter at du har lagt inn bestillingen, vil du bli kontaktet for å bekrefte din bestillingsdato og -tidspunkt.

Logo MantasWrap

Tjeneste leveres av MantasWrap AS
Les mer om oss her

Følg oss:

  • White Facebook Icon
  • MantasWrap - YouTube
  • White Instagram Icon

Log-in / Register

© 2023 by MantasWrap AS / 1340 Skui Norway / salg@mantaswrap.no / Tel: 93 41 23 21 / 09:00 - 17:00 / Kjøpsbetingelser 

bottom of page